Friday, 6 March 2015

Kehebatan Vivix ShakleeSatu kajian klinikal baru-baru ini menunjukkan bahawa bahan-bahan Vivix mengaktifkan pengatur utama genetik yang membantu menolak penuaan selular. Dalam kajian makmal, bahan-bahan Vivix telah menunjukkan kesan 4 mekanisme utama penuaan selular:

1. Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel dalam badan anda dihujani oleh sehingga satu juta "penyerang hendap" yang boleh merosakkan DNA. Serangan ini boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan "typo" yang boleh menjejaskan fungsi sel dan panjang umur.
>> Vivix bahan-bahan yang membantu melindungi dan membaiki DNA selular.

2. Pengawal selia genetik
Pengawal selia genetik menyumbang kepada kemerosotan selular yang berkaitan dengan usia.
>> Dalam satu kejayaan utama, satu kajian klinikal baru-baru ini menunjukkan bahawa bahan-bahan vivix mengaktifkan pengatur utama genetik yang membantu menolak penuaan selular.3. Penurunan pengeluaran tenaga selular
Mithochondria dalam sel-sel kita mencipta tenaga yang kita tidak boleh hidup tanpa. Sebagai penurunan kecekapan mithochondrial, penurunan fungsi sel.
>> Bahan-bahan vivix menggalakkan biogenesis mitokondria,

4. Pengumpulan protein AGE
Pengumpulan lebihan "Advanced Glycation End" produk (AGE) boleh menyebabkan kerosakan selular yang boleh berkompromi Intergriti dan panjang umur sel.
>> Bahan-bahan Vivix adalah 10x lebih berkuasa daripada resveratrol pada AGE yang membantu memperlahankan pembentukan protein.

Vivix juga menyokong: kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, meningkatkan tenaga selular, kesihatan yang baik dan kesejahteraan.


Sumber: farah wahida

Selamat menonton video kehebatan vivixFarwizah Darwisha
0199027834

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
FARWIZAH M.I.D LOVE'S Copyright © 2015 Designed by NH Design