Friday, 6 February 2015

Advanced Joint Health Tablet AJHT melegakan sakit sendi

Advanced Joint Health Tablet

Apakah AJHT?


Shaklee Advanced Joint Health ialah satu formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi, dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Siapakah yang memerlukan khasiat AJHT?


Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu produk SEMULAJADI dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yang mempunyai gaya hidup yang lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.
Apakah ekstrak  jagung?

Ekstrak secara semulajadinya kaya dengan glukosamina yang merupakan  gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakn untuk membina tulang rawan dan lender bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Apakah Boswellia?


Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.


Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam AJHT istimewa?


Ekstrak Boswellia proprietary yang dihunakan dalam AJHT bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsure-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkait rapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya  dapat meenyokong keselesaan sendi yang lebih baik berbanding satu ektrak AKBA yang lebih tinggi.


Bolehkah saya mengambil AJHT & Ostematrix pada masa yang sama?


Boleh. Tiada sebab mengapa nada tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua  produk yang dapat menyokong kesihatan sendi nada. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat AJHT.

Bila dan bagaimanakah saya mahu mengunakan AJHT?Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.


Mengapa ia bebas daripada kondrotin?


AJHT tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik bila diambil secara oral (telan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat kondrotin juga boleh menggangu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina yang lazimnya diserap dengan baik jika diambil secara berasingan.


Mengapa produk tersebut mengandungi vitamin c?


AJHT menyumbang Nilai Harian 100% vitamin C, kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen. Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.


Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, tembaga dan mangan?


AJHT menyumbang Nilai Harian 10% mineral surih, tembaga, dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang mebina kolagen dan glikosaminoglikan.


Adakah AJHT berasaskan sayur-sayuran?
Ya.
Nak Cuba AJHT?


Boleh Order secara online, hanya klik dan isi butiran..dan barang akan terus dihantar ke alamat puan/tuan.Temui saya di FB: Farwizah Darwisha
0199027834

Happy Reading!

Terima Kasih kerana sudi singgah...No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
FARWIZAH M.I.D LOVE'S Copyright © 2015 Designed by NH Design